Om du har problem med din WordPress-webbplats, eller har frågor om din plan, öppna en ny chatt med vårt team. Vi finns här för dig dygnet runt och hjälper gärna till! Om du behöver avbryta din hosting-plan, är vi också på din sida. Även om vi blir ledsna av att se dig gå, försöker vi göra varje aspekt av att använda Kinsta så enkelt som möjligt, från att registrera sig till att avbryta. Kanske har ditt projekt avslutats, eller så testade du kanske Kinsta för en kund. Oavsett anledning kan du avbryta ditt host-abonnemang när som helst ifrån MyKinsta.

Avbryt din Hosting-Plan på Kinsta

Följ stegen nedan om hur du avbryter din hosting-plan på Kinsta.

Steg 1

I MyKinsta klickar du på ditt namn uppe till höger och sedan på Företagsinställningar i rullgardinsmenyn. Klicka sedan på knappen Avbryt plan under fliken Min plan.

Avbryt din hosting-plan i MyKinsta.
Avbryt din hosting-plan i MyKinsta.

Steg 2

Du måste då markera rutorna för att visa att du förstår att:

• Dina live- och iscensättningsmiljöer (Standard och Premium) kommer att raderas för alla dina WordPress-webbplatser.
  • Alla dina Kinsta DNS-poster kommer att tas bort. Detta inkluderar din DNS-zon och möjligheten att redigera den.
  • Alla dina Kinsta CDN-konfigurationer och inställningar tas bort.

Det är viktigt att förstå att alla data tas bort permanent och inte kan återställas. Klicka sedan på Nästa.

Avbryt hosting-planen och bekräfta att all data kommer att raderas.
Avbryt hosting-planen och bekräfta att all data kommer att raderas.

Steg 3

När du har avbrutit beräknas din slutfaktura automatiskt. Detta kan vara utestående avgifter eller återbetalningar som du har rätt till. Kinsta har en 30 dagars pengarna tillbaka-garanti. Klicka på Nästa om du vill fortsätta till nästa steg.

Om du har en anpassad plan eller nyligen har gjort planändringar kanske vi inte kan generera slutfakturan automatiskt. Om så är fallet skapar vi din sluträkning manuellt och du får den inom 3 dagar. Ditt konto kommer att vara helt stängt när din slutfaktura har skapats och godkänts.

Slutlig fakturainformation när Kinsta-planen avbryts.
Slutlig fakturainformation när Kinsta-planen avbryts.

Steg 4

Slutligen måste du bekräfta att du avbryter planen genom att ange ditt MyKinsta-lösenord. Klicka sedan på Avbryt plan.

Bekräfta avbokning av hosting-plan på Kinsta.
Bekräfta avbokning av hosting-plan på Kinsta.

Steg 5

Din plan kommer då att avbrytas. Du får gärna ge lite feedback om varför du avbryter din hosting-plan på Kinsta. Vi uppskattar verkligen att du tar dig tid att fylla i detta för oss. Kinsta byggdes från grunden på feedback från användaren, och vi tar allt, även det negativa, mycket allvarligt. Detta hjälper oss att förbättra vår plattform för alla.

Kinsta annullerings-feedback
Kinsta annullerings-feedback

Vi tackar dig för att du använder Kinsta och hoppas få se dig hos oss igen en dag! 👋

Avbryta tillägg

För att avbryta ett Premium-iscensättningsmiljötillägg, ta bort Premium-iscensättningsmiljön för att stoppa ytterligare fakturering. Om du tar bort Premium-iscensättningsmiljön avbryts även tillägget.

Om du vill avbryta andra tillägg (Redis, Reverse proxy osv.), måste du kontakta vårt supportteam. Observera att endast användare med faktureringsbehörighet (Företagsägare, Företagsadministratörer, eller Företagsfaktureringsanvändare) kan begära att ett tillägg tas bort.