Dine hostingfakturaer er altid tilgængelige fra direkte i MyKinsta. Disse indeholder det opkrævede beløb, periodedatoer, status og oprettelsesdatoer. Vi forbedrer og tilføjer hele tiden flere data til vores fakturaer.

Foretrækker du at se video-versionen?

Kinsta Hosting-fakturaer

Log ind på MyKinsta. Klik på Virksomhed og vælg Fakturaer.

Hosting fakturaer i MyKinsta.
Hosting fakturaer i MyKinsta.

Du finder en liste over dine fakturaer på denne side, hvor du kan se aktuelle og tidligere fakturaer eller downloade tidligere fakturaer som PDF-filer. Hvis du vil se en faktura, skal du klikke på ikonet visning (papir/memo). Hvis du vil downloade en tidligere faktura, skal du klikke på ikonet download (pil nedad).

Se eller download fakturaer i MyKinsta.
Se eller download fakturaer i MyKinsta.

Automatiske faktura-e-mails

Hvis du gerne vil modtage automatiske PDF-fakturaer til din e-mail, kan du aktivere indstillingen Faktura i e-mail i MyKinsta. Denne funktion er tilgængelig for brugere med rollen Virksomhedsejer, Virksomhedsadministrator eller Virksomhedsfakturering.

Enabling the automatic invoice email feature
Aktivering af automatiske faktura-e-mails i MyKinsta

Følg nedenstående trin for at aktivere automatiske fakturaer via e-mail.

1. Log ind på MyKinsta.
  2. Klik på dit brugerikon i nederste venstre hjørne, og vælg Brugerindstillinger.
  3. Klik på fanen Meddelelser.
  4. Klik på vip på faktura i e-mail for at aktivere automatiske fakturaer pr. e-mail.