Der er tidspunkter, hvor man arbejder på et WordPress-websted, at man måske ikke ønsker det tilgængeligt for offentligheden. Måske udvikler du et websted til en klient, og du vil kun have dem til at få adgang. En forholdsvis nem måde at låse dit websted på er at beskytte det med en adgangskode. Du kan gøre dette med vores MyKinsta .htpasswd-værktøj, der bruger det, der kaldes grundlæggende HTTP-godkendelse.

Følg nedenstående trin for at aktivere adgangskodebeskyttelse på dit websted.

Foretrækker du at se videoversionen?

Sådan aktiveres adgangskodebeskyttelse på dit websted

Vores .htpasswd toolj tilføjer adgangskodebeskyttelse til hele dit WordPress-sted, ikke kun WordPress-administratoren. Værktøjet er tilgængeligt til både live-websteder og scenemiljøer.

Trin 1

Log ind på MyKinsta.

Trin 2

Klik på det sted, du vil aktivere adgangskode-beskyttelse på.

MyKinsta-side
MyKinsta-side

Trin 3

Klik på Værktøjer i venstre side. Rul derefter ned og under Adgangskodebeskyttelse skal du klikke på Aktiver.

Aktivér .htpasswd-beskyttelse
Aktivér .htpasswd-beskyttelse

Trin 4

Indtast et brugernavn og et password, der skal bruges til godkendelse, i vinduet Aktiver password beskyttelse modal/pop-up, der vises. For at generere et nyt password og kopiere den til dit udklipsholder, skal du bruge ikonerne for opdatering (gentag) og kopier ud for password feltet. Klik derefter på Aktiver.

.htpasswd brugernavn og adgangskode
.htpasswd brugernavn og adgangskode

Trin 5

Du kan derefter besøge dit WordPress-websted for at sikre, at det fungerer korrekt. Når du forsøger at få adgang til dit websted, vil du se en modal/pop-up, der beder om dit brugernavn og dit password. Indtast det brugernavn og det password, du har konfigureret i passwordbeskyttelse værktøjet i MyKinsta, og klik på knappen Log ind.

.htpasswd-godkendelsesprompt
.htpasswd-godkendelsesprompt

Du vil derefter kunne få adgang til dit WordPress-sted i resten af din browsersession.

.htpasswd vellykket godkendelse
.htpasswd vellykket godkendelse

Forkerte legitimationsoplysninger eller annullering af spørgsmål

Hvis et forkert brugernavn eller password indtastes, vil modal/pop-up’et dukke op igen. Hvis loginoplysningerne bliver lukket eller annulleret, returnerer browseren en 401 HTTP-statuskode, og brugeren vil blive mødt med en “401-autorisation påkrævet“-meddelelse.

Nginx 401-tilladelse krævet fejl i Chrome
Nginx 401-tilladelse krævet fejl i Chrome

Alternative meddelelser i forskellige browsere

Sikkerhedsmeddelelsen kan se lidt anderledes ud afhængigt af den browser, du bruger. I Chrome er modal/pop-up’et titlen Log ind (som vist ovenfor).

I Mozilla Firefox vil det være en godkendelseskrævet modal/pop-up.

Autentificering kræves hurtig i Firefox
Autentificering kræves hurtig i Firefox

I Safari vil det være en Log ind modal/pop-up.

.htpasswd login-prompt i Safari
.htpasswd login-prompt i Safari

Sådan ændres legitimationsoplysninger eller deaktiveres adgangskodebeskyttelse

Du kan når som helst ændre legitimationsoplysninger eller deaktivere adgangskodebeskyttelse ved at gå tilbage til .htpasswd-værktøjet i MyKinsta dashboardet og klikke på knappen Ændre.

Skift eller deaktiver .htpasswd
Skift eller deaktiver .htpasswd

Hvis du har brug for adgangskodebeskyttelse kun en del af dit websted eller endda en bestemt side, så tjek vores dybdegående vejledning om WordPress-adgangskodebeskyttelse.

Du kan også åbne en ny chat med vores supportteam, hvis du har brug for yderligere hjælp. Vi er her for at hjælpe.