Med vores multi-user-funktion kan du oprette og administrere et team, hvilket giver dem adgang til forskellige aspekter af dine websteder. Som nævnt i vores hvordan brugerroller fungerer, er der en særlig rolle: virksomhedsejeren.

Denne rolle er nøjagtig den samme som en virksomhedsadministrator i alle henseender undtagen én; kun virksomhedsejere kan lukke en virksomhed. Hvert firma skal have en og kun en ejer, men det er muligt at overføre ejerskab mellem brugere.

Vigtige bemærkninger

For at overføre ejerskab til en anden bruger skal følgende krav være opfyldt:

  • Du skal være logget ind på MyKinsta som virksomhedsejeren.
  • Virksomheden skal have mindst en virksomhedsadministrator bortset fra ejeren.

Overdragelse af ejerskab

Log på MyKinsta og gå til afsnittet Brugere. Klik på knappen Overfør ejerskab i højre side af din brugers række.

I den modal/pop-up, der vises, skal du vælge en tilgængelig virksomhedsadministrator i rullemenuen Ny ejer. Indtast dit password, og klik på knappen Bekræft for at overføre ejerskab.

Overfør virksomhedsejerskab.
Overfør virksomhedsejerskab.