Har du lige oprettet dit første websted hos Kinsta, og du er klar til at tage den live? Fedt! Følg go-live-tjeklisten nedenfor for at få dit websted op at køre hurtigt. Hvis du støder på problemer eller har spørgsmål, er vores supportteam tilgængeligt 24/7, og vi hjælper gerne.

Bemærk: Hvis du leder efter information om at migrere et websted selv, før du sender det live på Kinsta, har vi flere ressourcer til at hjælpe dig med:

1. Test dit websted

Når du tilføjer et websted hos Kinsta, oprettes der automatisk en midlertidig URL til dig. Du kan bruge dette til at teste dit websted. (sitename.kinsta.cloud). Du kan se det i MyKinsta på fanen Domæner på dit websted.

Kinsta midlertidig URL
Kinsta midlertidig URL

Der er nogle plugins, der er inkompatible eller forbudte hos Kinsta. Hvis du støder på dette, så se vores hjælpeartikel, der guider dig igennem dette.

Her er en praktisk tjekliste, før du går videre:

Forhåndsvisning af dit websted med dit live-domæne

Hvis du vil teste dit websted ved hjælp af live-domænet (f.eks. http://example.com/), før du peger det til Kinsta, kan du tjekke vores detaljerede artikel om, hvordan du kan forhåndsvise dit websted, før du opdaterer DNS.

Hvis dit websted i øjeblikket bruger SSL (HTTPS), er det vigtigt at bemærke, at det ikke vil være muligt at forhåndsvise webstedet over HTTPS ved hjælp af live-domænet, medmindre du installerer et brugerdefineret SSL-certifikat på Kinsta-webstedet.

Den anden mulighed er at køre en search and replace for at opdatere URL’erne i databasen til at bruge http://, så webstedet indlæses over http:// i stedet for https://. Når du har peget dit domæne til Kinsta, og et SSL-certifikat er blevet genereret til webstedet, skal du køre en ny search and replace for at skifte domænerne tilbage til https://.

2. Føj dit domæne til Kinsta

Når du har bekræftet, at dit websted er i orden, er det tid til at gå live med dit tilpassede domæne. Du har to muligheder for at opnå dette: behold din eksisterende DNS-udbyder og tilføj en DNS-record, eller brug Kinstas premium DNS-tjeneste drevet af Amazon Route53. Begge muligheder understøtter vores gratis Cloudflare-integration, inklusive HTTP/3-support, en firewall på virksomhedsniveau, gratis DDoS-beskyttelse og mere.

Se vores guide til, hvordan du konfigurerer dit brugerdefinerede domæne på Kinsta.

3. Konfigurer HTTPS

Når dit domæne peges på dit websted på Kinsta, vil det automatisk blive beskyttet af en gratis Cloudflare SSL med understøttelse af wildcard-domæner. For kunder, der foretrækker at bruge et brugerdefineret SSL-certifikat, understøtter vi også dem. For mere information om tilføjelse af en brugerdefineret SSL, se vores guide til, hvordan du installerer et SSL-certifikat.

Hvis du vil omdirigere al HTTP-trafik til HTTPS (vi anbefaler dette), har vi et praktisk Force HTTPS-værktøj i MyKinsta til det.

4. Installer Kinsta MU Plugin

Vores Kinsta MU-plugin installeres automatisk på nye WordPress-installationer, der er oprettet her hos Kinsta. Hvis du selv migrerede dit websted, skal du downloade og installere Kinsta MU-pluginnet manuelt. Dette inkluderer vores fulde side caching og anden funktionalitet, såsom integration med Kinsta CDN.

5. Aktiver Kinsta CDN

Dernæst er det tid til at sætte yderligere turbo på dit websted ved at bruge Kinstas indbyggede CDN. Et CDN aflaster typisk 70 % af båndbreddeanmodninger fra din webserver og kan reducere indlæsningstiderne med op til 50 %! Tænd det sker med et tryk på en kontakt.

Tjek, hvordan du aktiverer Kinsta CDN på dit websted.

Hvis du vælger ikke at bruge vores CDN, anbefaler vi stadig, at du opretter en. Cloudflare er et andet godt valg. Tjek vores vejledning om, hvordan du installerer Cloudflare på dit websted.

6. Tilføj omdirigeringer

Hvis du havde omdirigeringer (301, 302) sat op hos din gamle hostingudbyder, vil du gerne tilføje dem i MyKinsta. Brug af WordPress-plugins til at implementere omdirigeringer kan nogle gange forårsage problemer med ydeevnen. Tilføjelse af omdirigeringer i MyKinsta betyder, at reglerne implementeres på serverniveau, hvilket er en meget mere optimal måde. For multiregionale websteder understøtter vores omdirigeringsværktøj også IP-geolokationsbaserede regler.

7. Kør en hastighedstest

Når dit websted er live på Kinsta, vil du måske køre en hastighedstest for at måle dit websteds ydeevne. Hastighedstestresultater kan variere afhængigt af, hvordan du kører dem, så du vil sikre dig, at du bruger den korrekte testmetode.

Her er et par tips, du skal huske på, når du kører en hastighedstest.

For at lære mere om processen ved en hastighedstest, tjek vores guide til, hvordan du korrekt kører en hastighedstest på dit websted.