Vi har gjort omdirigering af al din HTTP-trafik til HTTPS så let som muligt i MyKinsta.

1. Log ind på MyKinsta, vælg dit websted, og klik på Værktøjer.
  2. I Aktiver Force HTTPS modal/pop-up, der vises, kan du vælge at tvinge HTTPS på alle live domæner eller tvinge HTTPS og omdirigere al trafik til dit primære domæne. Klik på Force HTTPS for at bekræfte ændringen.

Vælg, hvordan du vil håndtere HTTP-besøg, og bekræft aktivering af Force HTTPS.
    Vælg, hvordan du vil håndtere HTTP-besøg, og bekræft aktivering af Force HTTPS.
  3. Hvis du bruger 3. parts proxyer eller har tilpassede HTTPS-regler opsat i Nginx, kan det føre til nogle fejl eller problemer med webstedsvisning at tvinge HTTPS på denne måde. Hvis du bemærker nogle problemer, skal du deaktivere tvungen HTTPS og åbne en ny chat med vores supportteam.
    Bekræft aktivering af Force HTTPS.
    Bekræft aktivering af Force HTTPS.

4. Dette trin er valgfrit, da at force HTTPS vil håndtere omdirigering til HTTPS, men hvis du vil sikre dig, at alle URL’er i din database bruger HTTPS, kan du bruge værktøjet Search and replace i MyKinsta til at opdatere dem.
  5. Til sidst er et andet valgfrit trin at tjekke din URLs HTTP-status og omdirigeringskæde med vores gratis HTTP-status- og omdirigeringskontrol.