Med Kinstas værktøj til omdøbning af websteder kan du nemt ændre display-navnet på dit Kinsta-sted.

Dette værktøj er nyttigt, hvis du for nylig har ændret dit WordPress-websteds domænenavn eller rebranded din virksomhed.

Værktøjet til omdøbning af websteder er tilgængeligt for virksomhedsejeren, firmaadministratoren, firmaudvikleren og webstedsadministratoren (få flere oplysninger om brugerroller i MyKinsta).

Sådan kan du bruge webstedets omdøbningsværktøj til at omdøbe dit Kinsta-sted.

I MyKinsta skal du navigere til Sites > [dit websted] > Info og klikke på Omdøb sted i afsnittet “Grundlæggende detaljer” på dashboardet.

Omdøb dit Kinsta WordPress-sted.
Omdøb dit Kinsta WordPress-sted.

Du kan også omdøbe dit websted på din webstedsliste ved at klikke på rullemenuen og vælge Omdøb websted.

Omdøb dit websted i MyKinsta.
Omdøb dit websted i MyKinsta.

Angiv derefter et nyt navn til dit websted, og klik på Omdøb websted.

Vælg et nyt display-navn til dit Kinsta-sted.
Vælg et nyt display-navn til dit Kinsta-sted.

Navneændringen finder sted straks, og du kan se det nye navn på dit WordPress-sted i øverste venstre hjørne af MyKinsta.

Eksempel på et omdøbt websted i MyKinsta.
Eksempel på et omdøbt websted i MyKinsta.

Det nye webstedsnavn kan også ses på din “Websteder” -liste.

Et omdøbt sted på listen "Websteder".
Et omdøbt sted på listen “Websteder”.

Funktionen til omdøbning af websted påvirker kun display-navnet for dit Kinsta-sted. Det ændrer ikke dit SSH / SFTP-brugernavn, MySQL-database legitimationsoplysninger, dit websteds offentlige mappesti og andre interne webstedsreferencer.

SSH / SFTP og database-legitimationsoplysninger ændres ikke.
SSH / SFTP og database-legitimationsoplysninger ændres ikke.

Her hos Kinsta opdaterer vi konstant MyKinsta med nye funktioner for at gøre det lettere at administrere dine WordPress-websteder. Sørg for at abonnere på vores nyhedsbrev for at holde dig opdateret om vores nyeste funktioner og modtag vores bedste artikler ugentligt!