Med Kinstas værktøj til omdøbning af websted kan du ændre visningsnavnet på dit Kinsta-websted i MyKinsta.

Dette værktøj er nyttigt, hvis du for nylig har ændret dit WordPress-websteds domænenavn eller rebranded din virksomhed og ønsker du at navnet i MyKinsta til skal afspejle denne ændring.

Værktøjet til omdøbning af websteder er tilgængeligt for virksomhedsejeren, firmaadministratoren, firmaudvikleren og webstedsadministratoren (få flere oplysninger om brugerroller i MyKinsta).

Foretrækker du at se videoversionen?

Sådan kan du bruge værktøjet til omdøbning af websted til at omdøbe dit Kinsta-websted.

I MyKinsta skal du navigere til Sites > Sitenavn > Info og klikke på Omdøb sted i afsnittet Grundlæggende detaljer på dashboardet.

Omdøb dit websted i MyKinsta
Omdøb dit websted i MyKinsta.

Du kan også omdøbe dit websted fra din Sites-liste ved at klikke på kebab-ikonet (tre prikker) og vælge Omdøb websted i den menu, der vises.

Omdøb dit websted fra listen Websteder i MyKinsta.
Omdøb dit websted fra listen Websteder i MyKinsta.

Angiv derefter et nyt navn til dit websted, og klik på Omdøb websted.

Vælg et nyt display-navn til dit Kinsta-sted.
Vælg et nyt display-navn til dit Kinsta-sted.

Navneændringen finder sted straks, og du kan se det nye navn på dit WordPress-sted i øverste venstre hjørne af MyKinsta.

Eksempel på et omdøbt websted i MyKinsta.
Eksempel på et omdøbt websted i MyKinsta.

Det nye webstedsnavn kan også ses på din Websteder-liste.

Et omdøbt sted på listen "Websteder".
Et omdøbt sted på listen Websteder.
SSH/SFTP og databaseoplysninger ændres ikke ved at omdøbe et websted i MyKinsta.
SSH/SFTP og databaseoplysninger ændres ikke ved at omdøbe et websted i MyKinsta.

Her hos Kinsta opdaterer vi konstant MyKinsta med nye funktioner for at gøre det lettere at administrere dine WordPress-websteder. Sørg for at abonnere på vores nyhedsbrev for at holde dig opdateret om vores nyeste funktioner og modtag vores bedste artikler ugentligt!