Vi tilbyder gratis SSL-support til alle vores kunder uden yderligere omkostninger, både for Cloudflare og tilpassede SSL-certifikater.

Gratis Cloudflare SSL

Vores gratis Cloudflare-integration inkluderer automatiske SSL-certifikater med wildcard– (dækker alle underdomæner). Efter at have aktiveret Cloudflare-integrationen, vil dit websted automatisk blive sikret med et SSL-certifikat.

Gratis brugerdefineret SSL-support

Du kan tilføje et brugerdefineret SSL-certifikat fra enhver SSL-udbyder til hver side/installation. For flere detaljer, se venligst vores vejledning om, hvordan man installerer et brugerdefineret SSL-certifikat.