Med Kinstas webbplats-verktyg för namnbyte kan du enkelt ändra visningsnamnet på din Kinsta-webbplats i din MyKinsta-instrumentpanel..

Detta verktyg är användbart om du nyligen har ändrat din WordPress webbplats domännamn eller döpt om ditt företag och vill att namnet i MyKinsta ska återspegla den ändringen..

Verktyget för namnbyte för webbplatsen är tillgängligt för företagets ägare, företagsadministratör, företagsutvecklare och webbplatsadministratör (läs mer om användarroller i MyKinsta).

Föredrar du att titta på videoversionen?

Så här kan du använda verktyget för namnbyte på webbplatsen för att byta namn på kinsta-webbplatsen.

I MyKinsta navigerar du till Webbplatser > [din webbplats] > Info och klickar på Byt namn på webbplats i avsnittet grundläggande information i instrumentpanelen.

Byt namn på din WordPress-webbplats på Kinsta.
Byt namn på din WordPress-webbplats på Kinsta.

Du kan även byta namn på din webbplats i listan Webbplatser genom att klicka på rullgardinsmenyn och välja Byt namn på webbplats.

Byt namn på din webbplats i MyKinsta.
Byt namn på din webbplats i MyKinsta.

Ange sedan ett nytt namn för webbplatsen och klicka på Byt namn på webbplats.

Välj ett nytt visningsnamn för Kinsta-webbplatsen.
Välj ett nytt visningsnamn för Kinsta-webbplatsen.

Namnbytet sker omedelbart, och du kan se det nya namnet för din WordPress-webbplats i det övre vänstra hörnet av MyKinsta.

Exempel på en omdöpt plats i MyKinsta.
Exempel på en omdöpt plats i MyKinsta.

Det nya webbplatsnamnet kan även ses i din Webbplats-lista.

En omdöpt plats i ”webbplats-listan”
En omdöpt plats i webbplats-listan
SSH/SFTP och databasautentiseringsuppgifter ändras inte.
SSH/SFTP och databasautentiseringsuppgifter ändras inte.

Här på Kinsta uppgraderar vi ständigt MyKinsta med nya funktioner för att göra det enklare att hantera dina WordPress-webbplatser. Var noga med att prenumerera på vårt nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad om våra senaste funktioner och få våra bästa artiklar varje vecka!