Vi är fast beslutna att göra Kinsta till branschens bäst hanterade hosting-plattform för WordPress. Som en del av det åtagandet tillhandahåller vi inte e-post som en del av våra hosting-planer. Av flera skäl rekommenderar vi att du håller din e-post och hosting separat.

Rekommenderade e-postleverantörer

Att skicka och ta emot e-post är en integrerad del av att göra affärer online, så vi förstår vikten av att ha en bra e-postleverantör.

• Vi rekommenderar alltid Google Workspace (tidigare G Suite), som inkluderar Gmail, en av världens bästa e-posttjänster. Den har många funktioner till ett bra pris och låter dig använda ditt eget domännamn. Många Kinsta-klienter använder Google Workspace, och vi har till och med en funktion som låter dig lägga till dina Google MX-poster med endast några få klick.
  • Microsoft Outlook, som är en del av Microsoft 365, är en annan pålitlig e-posttjänst som du kan konfigurera för att använda med din anpassade domän.
  • Zoho Mail tillhandahåller hosting av e-post på en säker och krypterad e-posttjänst.

Skicka e-post från din webbplats

Din e-postleverantör låter dig skicka och ta emot e-post från och till din e-postadress, men hur är det med e-postmeddelanden som din webbplats ska skicka? De kallas transaktionsmeddelanden, och är de e-postmeddelanden som genereras automatiskt av din WordPress-webbplats som svar på någon form av användaraktivitet. Alla våra planer inkluderar stöd för transaktionsmeddelanden, som vi skickar via MailChannels, en säker och pålitlig e-posttjänst.

MX-poster

MX-poster är DNS-poster som dirigerar domänens e-postmeddelanden till din e-postleverantör. Det är viktigt att dessa poster är korrekt konfigurerade, annars kan du uppleva ett avbrott i din e-posttjänst.

Om du använder Kinstas DNS kan du lägga till Gmail MX-poster med några få klick i MyKinsta. Om du använder en annan e-postleverantör kan du fortfarande lägga till nödvändiga MX-poster till din domän i Kinsta DNS.

För andra DNS-leverantörer rekommenderar vi att du kontrollerar deras specifika dokumentation för mer information om hur du lägger till eller redigerar MX-poster.