I nogle tilfælde kan en kunde få os til at migrere et websted, men ikke være i stand til at få det live i tide. Når webstedet er klar til at gå live, kan webstedets indhold muligvis blive opdateret for at afspejle ændringer som er foretaget, mens det har været live og hostet andre steder.

Hvis dette sker med dig, har du et par muligheder:

Migrer ændringerne manuelt

Den første mulighed er at migrere ændringerne selv manuelt. Dette kan gøres på mindst tre forskellige måder:

Før du begynder denne proces, er det vigtigt at notere sig alle ændringer, der blev foretaget på webstedet her på Kinsta efter den første migrering. Hvis du ændrede WordPress-konfigurationen, ændrede filer eller tilføjede eller fjernede plugins eller temaer her på Kinsta efter den første migrering, kan disse ændringer blive overskrevet, når du migrerer webstedet en anden gang, afhængigt af den proces, du bruger.

Bed Kinsta om en anden migration

Hvis du ikke er i stand til at håndtere opdateringen på egen hånd, kan du bede Kinsta om hjælp.

Hvis den oprindelige migrering fandt sted inden for den sidste uge, kan vi blot kopiere de opdaterede filer over og importere en ny kopi af databasen. Bemærk, at live-webstedet muligvis skal gå i vedligeholdelsestilstand under denne proces. Gebyret for en engangs-synkronisering af et websted, der er migreret i løbet af den sidste uge, er 50 USD, eller du kan vælge at få os til at bruge en gratis migreringskredit, hvis du har et tilgængeligt på din konto.

Hvis det er gået mere end en uge siden den oprindelige migrering, er det sandsynligt, at vi vil migrere hele websitet, som om det var en splinterny migration. I dette tilfælde vil overførselsgebyret være på 100 USD, eller du kan vælge at få os til at bruge en gratis migrationskredit, hvis du har en tilgængelig på din konto.