Hvis du bruger din egen Cloudflare-konto til dit websted her på Kinsta, er der et par ting, du skal være opmærksom på, når det kommer til Cloudflare-indstillinger og kompatibilitet med Kinstas Cloudflare-integration. Denne artikel vil forklare nogle indstillings-adfærd, herunder cachelagring, Cloudflare-apps og andre Cloudflare-tjenester og -funktioner.

Mens nogle indstillingstyper giver din Cloudflare-konto førsteprioritet (og muligheden for at tilsidesætte vores Kinsta Cloudflare-integrationsindstillinger), er dette ikke sandt for alle funktioner. Vi vil gøre vores bedste for at gennemgå hver enkelt her.

Sammenligning af Cloudflare-indstillinger med Kinstas Cloudflare-integration

Indstilling eller funktion Din Cloudflare Konto Kinsta Cloudflare Integration
APO Dette skulle fungere som forventet.** APO er ikke aktiveret i vores Cloudflare-integration.
Apps Virker. Apps bruges ikke med vores Cloudflare-integration, men du kan bruge og administrere dem på din Cloudflare-konto.
Argo Smart Routing Ikke understøttet. Ikke aktiveret.
Argo Tunnel Ikke understøttet. Ikke understøttet.
Auto Minify Virker. Kan aktiveres i Cloudflare og Kinsta CDN, men der er ingen fordel ved at aktivere det i begge.
Brotli Indstillinger ignoreret. Aktiveret og kan ikke overskrives af indstillinger på din Cloudflare-konto.
Caching Virker. Tilpassede cachingregler implementeres med vores Cloudflare-integration. Se afsnittet Cachedetaljer nedenfor for prioritetsdetaljer.
Cloudflare Access Dette skulle fungere som forventet.** Ikke aktiveret.
Firewall / WAF Virker. Arbejder. Regler kan være på plads i både din konto og vores Cloudflare-integration. Se afsnittet Firewall / WAF-detaljer nedenfor for prioritetsdetaljer.
Page Rules Virker. Virker, men vi sætter ikke sideregler for individuelle websteder. Sideregler angivet i din Cloudflare-konto anvendes først i prioritet.
Polish + Webp Indstillinger ignoreret. Ikke aktiveret. Kan ikke overskrives af indstillinger på din Cloudflare-konto.
Rocket Loader Virker. Ikke aktiveret, men vil fungere, hvis du slår det til på din Cloudflare-konto (din kontos indstillinger har prioritet).
SSL Virker. Gratis jokertegn SSL er installeret som standard med vores Cloudflare-integration. Du kan også uploade en brugerdefineret SSL til Cloudflare (gennem MyKinsta), hvis du vil.
Waiting Room Dette skulle fungere som forventet.** Ikke aktiveret, men kan aktiveres på din Cloudflare-konto.
Websocket Ikke understøttet. Ikke understøttet.
Workers Virker.* Trafik går gennem din Cloudflare-kontos Worker som første prioritet.

* Det virker, men på grund af Workers karakter kan Kinsta ikke kontrollere, hvordan din Worker-kode manipulerer den oprindelige anmodning eller svar. Dette kan føre til en fejl, der returneres direkte fra din Worker-kode (ikke fra Kinsta-beholderen).

** Cloudflare har udtalt, at det burde virke, men det er ikke blevet testet af Kinsta

Cache detaljer

Du kan have dine egne cache-regler på din Cloudflare-konto, og disse burde generelt fungere fint med Kinstas cache-regler. Der er dog potentiale for konflikter, afhængigt af de regler, du angiver på din konto.

Cache-rensning bør fungere både i din Cloudflare-konto og gennem MyKinsta (Værktøjer > Ryd cache). Bemærk: Med et ekstra lag cache skal du muligvis rydde cachen flere steder, når du foretager ændringer på dit websted.

Hvis der ses uventet cache-adfærd, skal du åbne en ny chat med vores supportteam og angive dine nøjagtige Cloudflare-cache-indstillinger, så vi kan gennemgå og rådgive.

Firewall / WAF detaljer

Firewall / WAF-indstillingerne på din Cloudflare-konto anvendes først, efterfulgt af indstillinger i vores Cloudflare-integration. Det betyder, at hvis vi blokerer en IP-adresse, kan din kontos indstillinger ikke tilsidesætte det, og anmodningen vil blive blokeret af vores Cloudflare-integration.

Du kan blokere en IP-adresse på din Cloudflare-konto, og den bliver blokeret og kommer ikke videre til vores Cloudflare-integration. Så du kan stramme dine firewall / WAF-indstillinger ud over, hvad vi har konfigureret med vores Cloudflare-integration, men du kan ikke løsne indstillinger eller tillade IP-adresser, som Kinsta har blokeret.