Hver WordPress-installation på Kinsta kan have sit eget scenemiljø, som er helt adskilt fra dit live-produktionssted. Dette er fantastisk til at teste nye WordPress-versioner, plugins, kode og generelt udviklingsarbejde. Opret et dev-site i løbet af få minutter, og del det med dit team.

Foretrækker du at se videoversionen?

Opret WordPress scenemiljø

Vi har gjort det så let som muligt at oprette et scene-website. I dit MyKinsta dashboard skal du klikke på Sites i venstre navigation. Du får vist en liste over dine websteder/installationer. Vælg det websted, du vil oprette et scenemiljø for, klik på rullemenuen Skift miljø øverst til højre, og vælg scenemiljø.

Skift til dit WordPress scenemiljø i MyKinsta
Skift til dit WordPress scenemiljø i MyKinsta.

På den næste skærm skal du klikke på knappen Opret et scenemiljø for at starte processen.

Opret et Kinsta scenemiljø
Opret et Kinsta scenemiljø.

Adgang til dit scenemiljø

Vent 10-15 minutter, indtil iscenesættelsen er oprettet, og DNS formerer sig. Du vil derefter have et separat dashbord med dine forbindelsesoplysninger, DNS, backups, værktøjer og plugins til dit scenemiljø.

URL -strukturen i dit scenemiljø følger dette format:
https://staging-sitename.kinsta.cloud

Hvis du har et ældre scene-website, kan din webadresse se sådan ud i stedet:
https://staging-sitename.kinsta.com.

Hvis du har SSL aktiveret på dit live -websted, vil SSL også blive aktiveret på dit scene-website.

Du kan starte phpMyAdmin fra højre inden i dashboardet. URL-strukturen til phpMyAdmin-scene vises som følgende: https://mysqleditor-staging-sitename.kinsta.cloud.

Kinsta scenemiljø i MyKinsta
Kinsta scenemiljø i MyKinsta.

Slet og opdater scenemiljø

Hvis du har brug for at fjerne dit scene-website, skal du i MyKinsta gå til Websteder > Info og klikke på Slet scenemiljø. Når du sletter et scenesite, fjernes alle dets data fuldstændigt, inklusive databaser, filer og scene-backups. For at slette dette miljø skal du skrive webstedsnavnet efterfulgt af et bindestreg og ordet “scene” (SITENAME-scene) i feltet nedenfor og derefter klikke på knappen Slet dette miljø.

For at opdatere dit scenemiljø skal du blot slette det og oprette et nyt. Dette nyoprettede scenemiljø indeholder den nyeste version af din produktionsdatabase og filer til test. Alternativt kan du gendanne en backup fra dit produktionssted til iscenesættelse.

Slet et scenemiljø.
Slet et scenemiljø i MyKinsta.

Skub scene til live

Hvis du vil overskrive dit live-websteds database, filer eller overskrive hele webstedet med dit scene-website, kan du bruge push -iscenesættelsen til live-funktionen.

Gendan en WordPress-backup til scene

Du kan også nemt gendanne dit WordPress-sted fra en backup og skubbe det direkte til dit scenemiljø. Tjek, hvordan du gendanner en WordPress-backup til scene. Bemærk: Når du gendanner en live-backup til scene, forbliver alle scene-backups intakte.

Genstart scenemiljø

I visse situationer kan vi muligvis stoppe et scenemiljø som en del af en server fejlfindingsproces. Hvis du bemærker, at dit scenemiljø er blevet stoppet og ser, at en 501 ikke er implementeret eller 502-fejl, når du besøger dit websted, kan du genstarte scenemiljøet i MyKinsta ved at gå til dit websteds Info-side og klikke på Start scenemiljø.

Genstart dit scenemiljø i MyKinsta
Genstart dit scenemiljø i MyKinsta.

Hvis du ikke er i stand til at genstarte dit scenemiljø eller ikke kan se knappen i MyKinsta, skal du kontakte vores supportteam for yderligere hjælp.

Vigtige bemærkninger vedrørende scene

Når du bruger scenemiljøer er der et par vigtige ting at være opmærksom på.

1. Indstillinger for side-cache til scenesites

Fordi scenemiljøer er til udviklingsformål, fejlfinding og test, er Kinstas caching på hele sider og OPcache deaktiveret som standard. Hvis du kører websteds-hastighedstests, vil du se højere end gennemsnits indlæsningstider, da siderne ikke bliver vist fra cachen. Hvis du vil aktivere cachelagring på et iscenesættelsessted, skal du klikke på knappen Aktiver cache på siden Værktøjer i dit websteds scenemiljø. Når cachelagring er aktiveret på et iscenesættelsessted, vil knappen Ryd cache være aktiveret og kan bruges til at rydde cachen.

Aktivér cache til et scenemiljø.
Aktivér cache til et scenemiljø.

2. Scene miljøoplysninger

Da scenemiljøet simpelthen er en kopi af dit produktionswebsted, vil dine WordPress administrator-login-legitimationsoplysninger være de samme for både dit live-site og scenesitet, medmindre du ændrer dem efter at have oprettet dit scenemiljø.

3. SEO

Indsamling af websteder som standard vil indeksering være slået fra, så de ikke skader SEO på dit live-produktionswebsted. Du kan kontrollere dette ved at gå til Indstillinger > Læsning i dit scene-website WordPress dashboard. Muligheden for at afskrække søgemaskiner fra at indeksere webstedet kontrolleres ved siden af ​​søgemaskiners synlighed. Denne indstilling tilføjer følgende HTTP -header til dit WordPress-websted.

x-robots-tag: noindex, nofollow, nosnippet, noarchive

Søgemaskine-indeksering deaktiveret på scene-website
Søgemaskine-indeksering deaktiveret på scene-website.

Kinsta midlertidige URL’er (inklusive iscenesættelse af webadresser) har også en robotbegrænsende X-Robots-Tag: noindex, nofollow, nosnippet, noarchive HTTP header, hvilket betyder, at staging-sitename.kinsta.com URL’erne ikke indekseres af søgemaskinerne.

4. Plugins

Hvis du bruger sociale planlægningsplugins, såsom CoSchedule eller Social Networks Auto Poster, anbefales det, at du deaktiverer disse plugins på dit scenesite. Ellers kan de muligvis begynde at dele til sociale netværk ved hjælp af din scene-URL: https://staging-sitename.kinsta.cloud. Dette kan derefter skjule dine analyser. Jetpack-pluginet kører automatisk i scene-tilstand i Kinsta scenemiljøer. Du vil se en meddelelse: “Du kører Jetpack på en scene-server.” Mens du er i scene-tilstand, fungerer dit scenesite som dit produktionssted på praktisk taget alle måder, medmindre der er videregivet nogen data til WordPress.com, og du kan ikke frakoble scenesite (for at forhindre et problem, der vil føre til problemer med dit produktionssite).

5. Noter din login-URL

Hvis du bruger et WordPress-plugin, der ændrer din standard login-URL, den brugerdefinerede del af URL’en bliver kopieret til scene-website. Eksempel: http://staging-sitename.kinsta.cloud/yourcustomlogin

6. Scene bør kun bruges til udvikling / testning

Scenemiljøet skal kun bruges til udvikling og testning. De er ikke designet til at blive brugt som live produktionssteder, og der vil være ting, der ikke fungerer korrekt. Kinsta er ikke ansvarlig, hvis du prøver at bruge scene til et live site.

7. Diskplads ekskluderet fra plan i alt

For at give dig så meget plads som muligt udelukkes scenesite fra vores rapportering, når du beregner din samlede diskpladsforbrug. Kun levende websteder tæller med din diskpladsforbrug.

8. Cron Jobs

Server cron -job fra live-miljøet er ikke aktive i scenemiljøet, så live webstedets cron job vil ikke starte på scenemiljøet. Hvis du endvidere ændrer crontab i dit scenemiljø og skubber iscenesættelse til dit levende miljø, vil det overskrive dit live-miljøs crontab.

9. Multisite

Hvis du kører et WordPress multisite-netværk, og afhængigt af hvordan dit multisite er konfigureret, fungerer det måske eller ikke med vores scenemiljø.