Vi forstår, at en fast administreret WordPress-hostingplan måske ikke altid passer bedst, så vi tilbyder gerne tilpassede planer.

For at anmode om en brugerdefineret plan skal du åbne en ny billet med vores Account Management-team og fortælle os, hvad du har brug for. En Account Manager vil oprette et tilpasset forslag til en hostingplan, som du kan gennemgå. Hvis alt i forslaget passer dig godt, skal du svare og bekræfte det med din Account Manager, og de vil sende dig detaljer om, hvad du skal gøre for at komme i gang med din nye tilpassede plan.

For mere information om tilpassede administreret WordPress-hostingplaner, herunder hvordan vi bruger metrics til at lave den rigtige plan-anbefaling, se venligst vores detaljerede vejledning: Kan jeg få en tilpasset plan med Kinsta?