Vi övergick till en besöksbaserad prismodell i november 2017. För dem av er som fortfarande har våra äldre bandbreddsbaserade hosting-planer, se information nedan om kontobyten, uppgraderingar osv.

Du kan fortfarande uppgradera och nedgradera mellan planerna med bandbreddsmodell från MyKinsta.

De enda undantagen är Starter- och Pro-planerna. De kan endast användas med den besöksbaserade prismodellen. Du kan byta till dessa när som helst genom att kontakta vårt supportteam.

Ändringar av planer

Nedan följer en sammanfattning av de ändringar av våra planer som har gjorts sedan vi införde besöksbaserad prissättning år 2017:

• Business 1-planen hade tidigare 1 installation och 5 GB SSD. Nu har den 3 installationer och 30 GB SSD.
  • Business 2-planen hade tidigare 5 installationer. Nu har den 10 installationer.
  • Business 3-planen hade tidigare 15 installationer. Den har nu 20 installationer.
  • Business 4-planen hade tidigare 20 installationer. Den har nu 40 installationer.
  • Enterprise 1-planen hade tidigare 40 installationer. Den har nu 60 installationer.
  • Enterprise 2-planen hade tidigare 60 installationer. Den har nu 80 installationer.

Nedan finns ytterligare detaljer för varje plan med äldre bandbreddsmodell:

CDN-bandbredd

Alla äldre bandbreddsbaserade kunder får samma mängd kostnadsfri CDN-bandbredd som de besöksbaserade planerna:

• Starter-planen omfattar 50 GB
  • Pro-planen omfattar 100 GB
  • Business 1-planen omfattar 200 GB
  • Business 2-planen omfattar 300 GB
  • Business 3-planen omfattar 500 GB
  • Business 4-planen omfattar 500 GB
  • Enterprise 1-planen omfattar 1 TB
  • Enterprise 2-planen omfattar 1 TB
  • Enterprise 3-planen omfattar 1 TB
  • Enterprise 4-planen omfattar 1 TB